#content#

#content#

#content#

#content#

Graag alle verplichte velden invullen.
Kies vandaag of later.
Geen geldig e-mail formaat.
De inhoud van beide velden moet gelijk zijn.
Er mogen maximum 6 personen in totaal geselecteerd zijn.
Datum heeft niet het verwachte formaat: dd/mm/yyyy
Gelieve tenminste één ticket te selecteren.
Gelieve een geldig dossiernummer (DNR) van 7 letters in te vullen.
Vul maximum 2 karakters in.
Vul maximum 2 karakters in.
#ValidationError_PhoneSuffix#
U hebt een niet toegelaten e-mailadres opgegeven.
Ongeldig GreenPoints nummer. Verifieer het nummer van uw Greenpoints kaart.
Sluiten
Uw voorkeuren werden als volgt ingesteld:
Kies uw land en taal:
OK
Met de trein door heel Europa Thalys | Eurostar | TGV | ICE

Boek uw treintickets voor TGV®

TGV

TGV® verbindt meer dan 200 Europese steden

Spoor met TGV® supersnel tussen Frankrijk, België, Duitsland, Spanje, Italië en Zwitserland.
Boek uw reis met TGV® >
Maximaal comfort in TGV 1ste klas

Comfort aan boord van TGV®

Zakenreis of vrije tijd? 1e of 2e klas? Met TGV® zit u altijd goed! Geniet van het comfort van de rijtuigen van TGV®.
Meer informatie over de comfortklasses van TGV® >

De TGV® hogesnelheidstreinen - in beheer bij SNCF - verbinden dagelijks Frankrijk, België, Zwitserland, Spanje, Italië en Duitsland. Sinds de jaren '80 heeft TGV® haar netwerk stelselmatig uitgebreid en verbindt het nu meer dan 200 steden: Brussel, Parijs, Straatsburg, Marseille, Lyon, Genève, Basel, Frankfurt, München, Barcelona, Madrid, Milaan, Turijn, enz.

Aan boord van de TGV® treinen heeft u zowel in 1e als in 2e klas toegang tot het barrijtuig met een ruim assortiment aan dranken, warme gerechten, belegde broodjes en snacks. U vindt er ook toiletten en ook een 'nursery' met o.a. een baby-verzorgingstafel. Specifieke ruimtes voor reizigers met beperkte mobiliteit zijn ook voorzien.

PRINT VANAF NU ZELF UW TGV® TICKETS

Met het Digital Homeprint1 ticket wordt reizen met TGV® nog eenvoudiger: u kan uw treinticket(s) zelf thuis uitprinten op elk moment, en dat tot vlak voor uw vertrek.

Wat zijn de voordelen van Digital Homeprint tickets?

> Vermijd de wachtrijen in het station bij het ophalen van uw ticket(s)
>
Print uw Digital Homeprint tickets uit waar en wanneer u ook wilt
> Uw tickets omwisselen of annuleren is mogelijk op onze website (afhankelijk van de verkoopsvoorwaarden van het gekozen tarief)
1Opgelet: de optie “Digital Homeprint” is nog niet beschikbaar voor uw reizen tussen Brussel en Rijsel.

TGV® Brussel-Frankrijk


TGV® Brussel-Frankrijk Vanuit of naar Brussel-Zuid, verbindt de TGV® Brussel-Frankrijk treinen de Belgische hoofdstad met meer dan 20 Franse steden. Opening van de reserveringen 3 maanden voor uw reisdatum. Enkele reis vanaf € 19* (Brussel ⇄ Rijsel).
Meer info over TGV® Brussel-Frankrijk >


TGV® / ICE Frankrijk-Duitsland


TGV® / ICE Frankrijk-Duitsland TGV® en ICE treinen rijden samen op de trajecten Parijs ⇄ Frankfurt, Parijs ⇄ München, Marseille ⇄ Frankfurt en verbinden het Oosten en Zuidoosten van Frankrijk met Duitsland. Opening van de reserveringen 4 maanden voor uw reisdatum. Enkele reis vanaf € 35* (Saarbrücken ⇄ Parijs).
Lees meer over TGV® / ICE Frankrijk-Duitsland >


TGV Lyria


TGV® Lyria TGV Lyria verbindt 15 Franse steden, waaronder Parijs, Lyon, Marseille en Nice met Zwitserland via Genève, Basel of Lausanne. Opening van de reserveringen 4 maanden voor uw reisdatum. Enkele reis vanaf € 29* (Parijs ⇄ Genève).
Meer info over TGV Lyria >


TGV® Frankrijk-Italië


TGV® Frankrijk-Italië De TGV® Frankrijk-Italië verbindt Parijs met Milaan via Lyon, Chambéry, Turijn, enz. Opening van de reserveringen 3 maanden voor uw reisdatum. Enkele reis vanaf € 29* (Parijs ⇄ Milaan).
Lees meer over TGV® Frankrijk-Italië >


TGV® Frankrijk


TGV® Frankrijk Van noord naar zuid of van oost naar west? Met TGV® Frankrijk bereikt u snel én vlot meer dan 200 Franse bestemmingen. Opening van de reserveringen 3 maanden voor uw reisdatum. Enkele reis vanaf € 15* (Parijs ⇄ Rijsel).
Meer info over TGV® Frankrijk >


TGV® Frankrijk-Spanje


TGV® Frankrijk-Spanje TGV® en AVE treinen rijden samen op de trajecten Parijs ⇄ Barcelona, Lyon ⇄ Barcelona, Marseille ⇄ Barcelona/Madrid en Toulouse ⇄ Barcelona. Opening van de reserveringen 4 maanden voor uw reisdatum. Enkele reis vanaf € 39* (Toulouse ⇄ Barcelona).
Meer info over TGV® Frankrijk-Spanje >
-
-
-
-
-
-
-
Bent u lid van het Thalys TheCard of Eurostar Frequent Traveller programma? Geef op de volgende stap het nummer van uw kaart in om punten te winnen met deze reis.
Hebt u een kortingskaart om aan een verminderd tarief te reizen? Kies de passende kaart op de volgende stap om van uw korting te genieten.
  • Hotels, appartementen en villas
  • Met klantenbeoordeling
  • Aan voordelige prijzen

hertz
(Ik heb al een Interrail Pass)

Uw eigen grenzen verleggen? Dat doet u met een Interail Pass! Doorkruis in alle vrijheid en comfort 30 landen in Europa. Ontdek snel welke Interrail Pass u het beste ligt en vertrek met de trein voor een onvergetelijk avontuur!


Met de Interrail Global Pass reist u onbeperkt door 30 Europese landen gedurende een periode naar keuze. Zet koers naar de bestemmingen van uw dromen voor een onvergetelijk avontuur!

Meer informatie over de Global Pass >

Boek nu


De Interrail One Country Pass is de beste keuze als u per trein één Europees land per keer wilt verkennen. Kies een land, bepaal uw reisperiode en u bent vertrokken voor een onvergetelijk avontuur!

Meer informatie over de One Country Pass >

Boek nu

Beschikt u over een Interrail of Eurail pass en wenst u tijdens uw rondreis aan boord van Thalys te reizen? Dan biedt Thalys u een voordelig pass-tarief aan geldig voor de meeste Thalys trajecten.

Boek nu

alert Reisinfo

Station Paris Gare de Lyon gesloten voor treinverkeer op zaterdag 18 en zondag 19 maart 2017