#content#

#content#

#content#

#content#

Graag alle verplichte velden invullen.
Kies vandaag of later.
Geen geldig e-mail formaat.
De inhoud van beide velden moet gelijk zijn.
Er mogen maximum 6 personen in totaal geselecteerd zijn.
Datum heeft niet het verwachte formaat: dd/mm/yyyy
Gelieve tenminste één ticket te selecteren.
Gelieve een geldig dossiernummer (DNR) van 7 letters in te vullen.
Vul maximum 2 karakters in.
Vul maximum 2 karakters in.
#ValidationError_PhoneSuffix#
U hebt een niet toegelaten e-mailadres opgegeven.
Ongeldig GreenPoints nummer. Verifieer het nummer van uw Greenpoints kaart.
Sluiten
Uw voorkeuren werden als volgt ingesteld:
Kies uw land en taal:
OK
Met de trein door heel Europa Thalys | Eurostar | TGV | ICE

Boek uw treintickets voor TGV®

TGV

TGV® verbindt meer dan 200 Europese steden

Spoor met TGV® supersnel tussen Frankrijk, België, Duitsland, Spanje, Italië en Zwitserland.
Boek uw reis met TGV® >
TGV

Hoog tijd voor uw TGV®-tickets naar het zuiden van Frankrijk!

De TGV®-zomerverkoop voor reizen tussen 5 juli en 30 augustus 2015 is nu open. Koop vanaf vandaag uw TGV®-tickets tegen de laagste prijs.
Boek uw TGV®-reizen voor deze zomer >
Maximaal comfort in TGV 1ste klas

Comfort aan boord van TGV®

Zakenreis of vrije tijd? 1e of 2e klas? Met TGV® zit u altijd goed! Geniet van het comfort van de rijtuigen van TGV®.
Meer informatie over de comfortklasses van TGV® >

De TGV® hogesnelheidstreinen - in beheer bij SNCF - verbinden dagelijks Frankrijk, België, Zwitserland, Spanje, Italië en Duitsland. Sinds de jaren '80 heeft TGV® haar netwerk stelselmatig uitgebreid en verbindt het nu meer dan 200 steden: Brussel, Parijs, Straatsburg, Marseille, Lyon, Genève, Basel, Frankfurt, München, Barcelona, Madrid, Milaan, Turijn, enz.

Aan boord van de TGV® treinen heeft u zowel in 1e als in 2e klas toegang tot het barrijtuig met een ruim assortiment aan dranken, warme gerechten, belegde broodjes en snacks. U vindt er ook toiletten en ook een 'nursery' met o.a. een baby-verzorgingstafel. Specifieke ruimtes voor reizigers met beperkte mobiliteit zijn ook voorzien.

TGV® Brussel-Frankrijk


TGV® Brussel-Frankrijk Vanuit of naar Brussel-Zuid, verbindt de TGV® Brussel-Frankrijk treinen de Belgische hoofdstad met meer dan 20 Franse steden. Opening van de reserveringen 3 maanden voor uw reisdatum. Enkele reis vanaf € 19* (Brussel ⇄ Rijsel).
Meer info over TGV® Brussel-Frankrijk >


TGV® / ICE Frankrijk-Duitsland


TGV® / ICE Frankrijk-Duitsland TGV® en ICE treinen rijden samen op de trajecten Parijs ⇄ Frankfurt, Parijs ⇄ München, Marseille ⇄ Frankfurt en verbinden het Oosten en Zuidoosten van Frankrijk met Duitsland. Opening van de reserveringen 4 maanden voor uw reisdatum. Enkele reis vanaf € 35* (Saarbrücken ⇄ Parijs).
Lees meer over TGV® / ICE Frankrijk-Duitsland >


TGV Lyria


TGV® Lyria TGV Lyria verbindt 15 Franse steden, waaronder Parijs, Lyon, Marseille en Nice met Zwitserland via Genève, Basel of Lausanne. Opening van de reserveringen 4 maanden voor uw reisdatum. Enkele reis vanaf € 29* (Parijs ⇄ Genève).
Meer info over TGV Lyria >


TGV® Frankrijk-Italië


TGV® Frankrijk-Italië De TGV® Frankrijk-Italië verbindt Parijs met Milaan via Lyon, Chambéry, Turijn, enz. Opening van de reserveringen 3 maanden voor uw reisdatum. Enkele reis vanaf € 29* (Parijs ⇄ Milaan).
Lees meer over TGV® Frankrijk-Italië >


TGV® Frankrijk


TGV® Frankrijk Van noord naar zuid of van oost naar west? Met TGV® Frankrijk bereikt u snel én vlot meer dan 200 Franse bestemmingen. Opening van de reserveringen 3 maanden voor uw reisdatum. Enkele reis vanaf € 15* (Parijs ⇄ Rijsel).
Meer info over TGV® Frankrijk >


TGV® Frankrijk-Spanje


TGV® Frankrijk-Spanje TGV® en AVE treinen rijden samen op de trajecten Parijs ⇄ Barcelona, Lyon ⇄ Barcelona, Marseille ⇄ Barcelona/Madrid en Toulouse ⇄ Barcelona. Opening van de reserveringen 4 maanden voor uw reisdatum. Enkele reis vanaf € 39* (Toulouse ⇄ Barcelona).
Meer info over TGV® Frankrijk-Spanje >
-
-
-
-
-
-
-
Bent u lid van het Thalys TheCard of Eurostar Frequent Traveller programma? Geef op de volgende stap het nummer van uw kaart in om punten te winnen met deze reis.
Hebt u een kortingskaart om aan een verminderd tarief te reizen? Kies de passende kaart op de volgende stap om van uw korting te genieten.
(Ik heb al een Interrail Pass)

Uw eigen grenzen verleggen? Dat doet u met een Interail Pass! Doorkruis in alle vrijheid en comfort 30 landen in Europa. Ontdek snel welke Interrail Pass u het beste ligt en vertrek met de trein voor een onvergetelijk avontuur!


Met de Interrail Global Pass reist u onbeperkt door 30 Europese landen gedurende een periode naar keuze. Zet koers naar de bestemmingen van uw dromen voor een onvergetelijk avontuur!

Meer informatie over de Global Pass >

Boek nu


De Interrail One Country Pass is de beste keuze als u per trein één Europees land per keer wilt verkennen. Kies een land, bepaal uw reisperiode en u bent vertrokken voor een onvergetelijk avontuur!

Meer informatie over de One Country Pass >

Boek nu

Beschikt u over een Interrail of Eurail pass en wenst u tijdens uw rondreis aan boord van Thalys te reizen? Dan biedt Thalys u een voordelig pass-tarief aan geldig voor de meeste Thalys trajecten.

Boek nu

OUIBUS, dat is prijsbewust en comfortabel reizen!

alert Reisinfo

Onaangekondigde stakingsacties op het Belgische spoor

Stakingsactie in Frankrijk van dinsdag 24 mei om 19u t.e.m. vrijdag 27 mei om 8u

Stations met beperkte toegang in Brussel en Antwerpen

* Tenzij anders gespecificeerd gelden de vermelde prijzen steeds voor een enkele reis voor één persoon in 2e klas vanuit Brussel, op basis van een online boeking van een heen-en terugreis. Deze prijzen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en onderhevig aan specifieke voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Tip: op Thalys, TGV®, Eurostar en ICE zijn de goedkoopste tarieven beperkt beschikbaar. Daarom raden wij aan om zo vroeg mogelijk op voorhand te reserveren. Voor de meeste internationale treinen is reservering al mogelijk vanaf 3 tot 4 maanden voor de reisdatum. Voor Eurostar zelfs 6 maanden voor de reisdatum.

Opmerking met betrekking tot de “Thalys 20 Jaar Promo”: van 21 mei tot en met 9 juni 2016 biedt Thalys een ruimer - doch niet onbeperkt - aanbod van het No-Flex tarief aan in Comfort 2 (2e klas). Het betreft een niet omwisselbaar, noch terugbetaalbaar tarief. Prijzen variëren in functie van afgelegde traject. Voorbeeld: een enkel Thalys ticket in Comfort 2 tussen Brussel en Keulen kost tegen het No-Flex tarief € 19. Tussen Brussel en Parijs kost dit € 29, alsook tussen Brussel en Amsterdam. Het overzicht van de Thalys prijzen kan u raadplegen via de Productfiches van NMBS Europe (instructies t.a.v. het verkooppersoneel).

Noot: Bestellingen op deze website houden een betalingsverplichting in. U beschikt niet over een herroepingsrecht conform artikel VI.53 van het Wetboek van economisch recht.