Nederlands
Met de trein door heel Europa Thalys | Eurostar | TGV | ICE

Boek uw treintickets voor TGV®

TGV® Familiepromo: boek uw treintickets naar Disneyland® Paris tegen een supervoordelig tarief speciaal voor gezinnen.
TGV
Maximaal comfort in TGV 1ste klas
Durf verder kijken: Zwitserland, Italië, Spanje!
  • Rechtstreeks naar 22 Franse steden
  • Dagelijkse verbindingen vanuit Brussel-Zuid
  • Binnen Frankrijk: TGV®-aansluitingen naar nog een honderdtal andere bestemmingen
  • Voordelige tarieven voor de snelste boekers (opening van de reserveringen voor TGV® 3 maanden voor uw reisdatum)

Boek nu

Download de TGV® brochure (PDF):


Vanuit Brussel brengt TGV® u dagelijks rechtstreeks naar 22 Franse steden. Wilt u naar een bestemming die niet in ons rechtstreekse aanbod is opgenomen? In de stations die u met de rechtstreekse TGV® vanuit Brussel bereikt, zijn er nog vele aansluitingen naar meer dan honderd andere bestemmingen in Frankrijk. Vanuit Parijs of Rijsel bijvoorbeeld, reist u gemakkelijk naar Bordeaux of Poitiers. In Rijsel, reist u ook gemakkelijk naar Bretagne. En in Lyon of Valence zijn er talrijke verbindingen naar de Alpen.

In alle TGV®-stations kunt u terecht voor een huurwagen. U kunt uw wagen vooraf reserveren bij onze partner rentalcars.com.

Meer info over het huren van een wagen >
passagiers toevoegen

alert Reisinfo

TGV Brussel-Nice beperkt tot Marseille op sommige dagen tot juni

* Tenzij anders gespecificeerd gelden de vermelde prijzen steeds voor een enkele reis voor één persoon in 2e klas vanuit Brussel, op basis van een online boeking van een heen-en terugreis. Deze prijzen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en onderhevig aan specifieke voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Tip: op Thalys, TGV, Eurostar en ICE zijn de goedkoopste tarieven beperkt beschikbaar. Daarom raden wij aan om zo vroeg mogelijk op voorhand te reserveren. Voor de meeste internationale treinen is reservering mogelijk vanaf 3 maanden voor de reisdatum (voor Eurostar zelfs 4 maanden voor de reisdatum).

Noot: U beschikt niet over een herroepingsrecht in de zin van artikel 47 van de Wet van 6 april 2010 betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming.