#content#

#content#

#content#

#content#

Graag alle verplichte velden invullen.
Kies vandaag of later.
Geen geldig e-mail formaat.
De inhoud van beide velden moet gelijk zijn.
Er mogen maximum 6 personen in totaal geselecteerd zijn.
Datum heeft niet het verwachte formaat: dd/mm/yyyy
Gelieve tenminste één ticket te selecteren.
Gelieve een geldig dossiernummer (DNR) van 7 letters in te vullen.
Vul maximum 2 karakters in.
Vul maximum 2 karakters in.
#ValidationError_PhoneSuffix#
U hebt een niet toegelaten e-mailadres opgegeven.
Ongeldig GreenPoints nummer. Verifieer het nummer van uw Greenpoints kaart.
Sluiten
Met de trein door heel Europa Thalys | Eurostar | TGV | ICE

Reserveer uw tickets voor de autotreinen

Geen stress of files met de autotrein (ook autoslaaptrein genoemd): uw vakantie start vanop het perron, en uw auto wacht u op in uw aankomststation. Wilt u het zuiden op twee wielen verkennen? Ook uw motor kan mee op de autotrein.

Vanuit België vertrekken geen rechtstreekse autotreinen meer, maar u kan er wel een nemen net over de grens. Vertrek met de autotrein in Parijs (Bercy) of Düsseldorf. De volgende dag komt u na een comfortabele treinreis fris en monter op uw bestemming aan. Op de trein kan u uw reistraject nog eens overlopen en zelfs een aantal omwegen toevoegen, want Frankrijk bezit een schat aan betoverend mooie plekken.

 

Heel het jaar door rijden er autotreinen van SNCF met uw wagen vanuit Parijs naar Avignon, Biarritz, Bordeaux, Narbonne, Nice en Fréjus-Saint-Raphaël. Naargelang de bestemming en de periode van het jaar rijden er nachttreinen die synchroon met de autotrein vertrekken vanuit Parijs. Zo kunnen ook de passagiers hun auto achterna reizen. Als alternatief voor de nachttrein is er natuurlijk ook TGV® (die enkel overdag rijdt).

 

Samengevat:

  • Een wagen vanaf € 258 (Parijs-Narbonne)
  • Tickets kopen 3 maanden voor datum van vertrek
  • Bel naar het Contact Center Special Products voor meer info en reserveringen op +32 (0)70 79 79 70 (€ 0,30/min)

 

Vanuit Düsseldorf reist u met de autoslaaptrein van DB helemaal naar Zuid-Frankrijk tot in Narbonne.

Deze trein bestaat uit verschillende types slaapcompartimenten. In een bistrorijtuig kan u snacks en drankjes kopen en u kan er ’s morgens genieten van een uitgebreid ontbijt.

 

Samengevat:

  • Een wagen vanaf € 209
  • Passagiers vanaf € 90 per persoon in een compartiment voor 5 personen
  • Tickets kopen 9 maanden voor datum van vertrek
  • Bel naar het Contact Center Special Products voor meer info en reserveringen op +32 (0)70 79 79 70 (€0,30/min)
-
-
-
-
-
-
-
Bent u lid van het Thalys TheCard of Eurostar Frequent Traveller programma? Geef op de volgende stap het nummer van uw kaart in om punten te winnen met deze reis.
Hebt u een kortingskaart om aan een verminderd tarief te reizen? Kies de passende kaart op de volgende stap om van uw korting te genieten.
(Ik heb al een Interrail Pass)

Uw eigen grenzen verleggen? Dat doet u met een Interail Pass! Doorkruis in alle vrijheid en comfort 30 landen in Europa. Ontdek snel welke Interrail Pass u het beste ligt en vertrek met de trein voor een onvergetelijk avontuur!


Met de Interrail Global Pass reist u onbeperkt door 30 Europese landen gedurende een periode naar keuze. Zet koers naar de bestemmingen van uw dromen voor een onvergetelijk avontuur!

Meer informatie over de Global Pass >

Boek nu


De Interrail One Country Pass is de beste keuze als u per trein één Europees land per keer wilt verkennen. Kies een land, bepaal uw reisperiode en u bent vertrokken voor een onvergetelijk avontuur!

Meer informatie over de One Country Pass >

Boek nu

Beschikt u over een Interrail of Eurail pass en wenst u tijdens uw rondreis aan boord van Thalys te reizen? Dan biedt Thalys u een voordelig pass-tarief aan geldig voor de meeste Thalys trajecten.

Boek nu