Nederlands
Met de trein door heel Europa Thalys | Eurostar | TGV | ICE

Reserveer uw tickets voor de autotreinen

Geen stress of files met de autotrein (ook autoslaaptrein genoemd): uw vakantie start vanop het perron, en uw auto wacht u op in uw aankomststation. Wilt u het zuiden op twee wielen verkennen? Ook uw motor kan mee op de autotrein.

Vanuit België vertrekken geen rechtstreekse autotreinen meer, maar u kan er wel een nemen net over de grens. Vertrek met de autotrein in Parijs (Bercy) of Düsseldorf. De volgende dag komt u na een comfortabele treinreis fris en monter op uw bestemming aan. Op de trein kan u uw reistraject nog eens overlopen en zelfs een aantal omwegen toevoegen, want Frankrijk bezit een schat aan betoverend mooie plekken.

 

Heel het jaar door rijden er autotreinen van SNCF met uw wagen vanuit Parijs naar Avignon, Biarritz, Bordeaux, Narbonne, Nice en Fréjus-Saint-Raphaël. Naargelang de bestemming en de periode van het jaar rijden er nachttreinen die synchroon met de autotrein vertrekken vanuit Parijs. Zo kunnen ook de passagiers hun auto achterna reizen. Als alternatief voor de nachttrein is er natuurlijk ook TGV® (die enkel overdag rijdt).

 

Samengevat:

  • Een wagen vanaf € 258 (Parijs-Narbonne)
  • Tickets kopen 3 maanden voor datum van vertrek
  • Bel naar het Contact Center Special Products voor meer info en reserveringen op +32 (0)70 79 79 70 (€ 0,30/min)

 

Vanuit Düsseldorf reist u met de autoslaaptrein van DB helemaal naar Zuid-Frankrijk tot in Narbonne.

Deze trein bestaat uit verschillende types slaapcompartimenten. In een bistrorijtuig kan u snacks en drankjes kopen en u kan er ’s morgens genieten van een uitgebreid ontbijt.

 

Samengevat:

  • Een wagen vanaf € 209
  • Passagiers vanaf € 90 per persoon in een compartiment voor 5 personen
  • Tickets kopen 9 maanden voor datum van vertrek
  • Bel naar het Contact Center Special Products voor meer info en reserveringen op +32 (0)70 79 79 70 (€0,30/min)passagiers toevoegen
* Tenzij anders gespecificeerd gelden de vermelde prijzen steeds voor een enkele reis voor één persoon in 2e klas vanuit Brussel, op basis van een online boeking van een heen-en terugreis. Deze prijzen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en onderhevig aan specifieke voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Tip: op Thalys, TGV, Eurostar en ICE zijn de goedkoopste tarieven beperkt beschikbaar. Daarom raden wij aan om zo vroeg mogelijk op voorhand te reserveren. Voor de meeste internationale treinen is reservering mogelijk vanaf 3 maanden voor de reisdatum (voor Eurostar zelfs 4 maanden voor de reisdatum).

Noot: U beschikt niet over een herroepingsrecht in de zin van artikel 47 van de Wet van 6 april 2010 betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming.