#content#

#content#

#content#

#content#

Graag alle verplichte velden invullen.
Kies vandaag of later.
Geen geldig e-mail formaat.
De inhoud van beide velden moet gelijk zijn.
Er mogen maximum 6 personen in totaal geselecteerd zijn.
Datum heeft niet het verwachte formaat: dd/mm/yyyy
Gelieve tenminste één ticket te selecteren.
Gelieve een geldig dossiernummer (DNR) van 7 letters in te vullen.
Vul maximum 2 karakters in.
Vul maximum 2 karakters in.
#ValidationError_PhoneSuffix#
U hebt een niet toegelaten e-mailadres opgegeven.
Ongeldig GreenPoints nummer. Verifieer het nummer van uw Greenpoints kaart.
Sluiten
Uw voorkeuren werden als volgt ingesteld:
Kies uw land en taal:
OK
Met de trein door heel Europa Thalys | Eurostar | TGV | ICE

Koop Thalys en IC treintickets naar Schiphol Airport

Schiphol Luchthaven

Bereik Schiphol Airport met de trein

Begint uw langverwachte vakantie in Schiphol Airport? Met Thalys en InterCity reist u zonder files rechtstreeks van en naar de luchthaven!
Boek uw treinreis naar/vanuit Schiphol Airport >

Keulen vanaf € 19*, Parijs en Amsterdam vanaf slechts € 29*

Omdat men maar één keer 20 wordt, biedt Thalys voor zijn 15 permanente bestemmingen duizenden tickets aan tegen een spotprijs.
Profiteer nog tot 9 juni van dit aanbod >

Schiphol Airport is één van de belangrijkste luchthavens van Europa, onder meer door de vele verbindingen naar Azië en Latijns-Amerika. Het treinstation van Schiphol Airport bevindt zich vlak onder de luchthaven (Schiphol Plaza) en is snel, rechtstreeks en gemakkelijk te bereiken met de trein vanuit Amsterdam, Brussel, Parijs en tal van andere Europese steden.

RECHTSTREEKSE VERBINDINGEN NAAR SCHIPHOL AIRPORT MET THALYS EN INTERCITY


 • VANUIT BELGIË
  Rechtstreekse verbindingen naar Schiphol Airport met Thalys vanuit Brussel-Zuid en Antwerpen-Centraal of per InterCity trein vanuit Brussel (Zuid, Centraal en Noord), Brussel-Nationaal Luchthaven, Mechelen, Antwerpen-Berchem en Antwerpen-Centraal. Of met een overstap
  in Brussel-Zuid met Thalys vanuit Luik-Guillemins, of met de Belgische Spoorwegen.
  BOEK NU

 • VANUIT GROOT-BRITTANNIË
  Met een overstap in Brussel-Zuid of Lille Europe (Rijsel). Verbinding tussen Groot-Brittannië en Brussel-Zuid of Lille Europe (Rijsel) met Eurostar gevolgd door een verbinding naar Schiphol Airport met Thalys of per InterCity trein.
  BOEK NU

 • VANUIT FRANKRIJK
  Rechtstreekse verbindingen naar Schiphol Airport met Thalys vanuit Paris Nord (Parijs) en Lille Europe (Rijsel), in de winterperiode vanuit de Franse Alpen met Thalys Sneeuw en in de zomerperiode vanuit het Franse Zuiden met Thalys Zon. Of met een overstap met de Franse Spoorwegen.
  BOEK NU

 • VANUIT NEDERLAND
  Rechtstreekse verbindingen naar Schiphol Airport met Thalys vanuit Rotterdam Centraal, per InterCity trein of met de Nederlandse Spoorwegen vanuit alle grote Nederlandse stations, o.a. Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Eindhoven, Den Haag en Utrecht Centraal.
  BOEK NU

 • VANUIT DUITSLAND
  Met een overstap in Utrecht Centraal, Amsterdam Centraal of Brussel-Zuid. Verbinding tussen Duitsland en Utrecht Centraal of Amsterdam Centraal per ICE trein, gevolgd door een verbinding naar Schiphol Airport met de Nederlandse Spoorwegen. Verbinding tussen Duitsland en Brussel-Zuid per ICE trein of met Thalys, gevolgd door een verbinding naar Schiphol Airport met Thalys of per InterCity trein. Of met een overstap met de Duitse Spoorwegen.
  BOEK NU

DE VOORNAAMSTE VERBINDINGEN NAAR SCHIPHOL AIRPORT


Traject
Reistijden Enkele reis vanaf  
Brussel ⇄ Schiphol Airport
Rechtstreekse verbinding
1u32 € 25.30* Boek nu
Antwerpen ⇄ Schiphol Airport
Rechtstreekse verbinding
0u54 €19*
Boek nu
Londen ⇄ Schiphol Airport
Met een overstap
4u20 € 59*
Boek nu
Parijs ⇄ Schiphol Airport
Rechtstreekse verbinding
2u59 € 35*
Boek nu
Rijsel ⇄ Schiphol Airport
Rechtstreekse verbinding
2u15 € 19*
Boek nu
Keulen ⇄ Schiphol Airport
Met een overstap
2u56 € 19*
Boek nu
Frankfurt ⇄ Schiphol Airport
Met een overstap
4u13 € 29*
Boek nu
Berlijn ⇄ Schiphol Airport
Met een overstap
6u36 € 39*
Boek nu
-
-
-
-
-
-
-
Bent u lid van het Thalys TheCard of Eurostar Frequent Traveller programma? Geef op de volgende stap het nummer van uw kaart in om punten te winnen met deze reis.
Hebt u een kortingskaart om aan een verminderd tarief te reizen? Kies de passende kaart op de volgende stap om van uw korting te genieten.
 • Hotels, appartementen en villas
 • Met klantenbeoordeling
 • Aan voordelige prijzen

hertz
(Ik heb al een Interrail Pass)

Uw eigen grenzen verleggen? Dat doet u met een Interail Pass! Doorkruis in alle vrijheid en comfort 30 landen in Europa. Ontdek snel welke Interrail Pass u het beste ligt en vertrek met de trein voor een onvergetelijk avontuur!


Met de Interrail Global Pass reist u onbeperkt door 30 Europese landen gedurende een periode naar keuze. Zet koers naar de bestemmingen van uw dromen voor een onvergetelijk avontuur!

Meer informatie over de Global Pass >

Boek nu


De Interrail One Country Pass is de beste keuze als u per trein één Europees land per keer wilt verkennen. Kies een land, bepaal uw reisperiode en u bent vertrokken voor een onvergetelijk avontuur!

Meer informatie over de One Country Pass >

Boek nu

Beschikt u over een Interrail of Eurail pass en wenst u tijdens uw rondreis aan boord van Thalys te reizen? Dan biedt Thalys u een voordelig pass-tarief aan geldig voor de meeste Thalys trajecten.

Boek nu

alert Reisinfo

Stakingsacties op het Belgische spoor: hinder voor het treinverkeer

Stations met beperkte toegang in Brussel en Antwerpen

Aandacht! Poging tot phishing

Werken in Nederland op 4 en 5 juni: IC Brussel-Amsterdam beperkt tot Rotterdam

* Tenzij anders gespecificeerd gelden de vermelde prijzen steeds voor een enkele reis voor één persoon in 2e klas vanuit Brussel, op basis van een online boeking van een heen-en terugreis. Deze prijzen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en onderhevig aan specifieke voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Tip: op Thalys, TGV®, Eurostar en ICE zijn de goedkoopste tarieven beperkt beschikbaar. Daarom raden wij aan om zo vroeg mogelijk op voorhand te reserveren. Voor de meeste internationale treinen is reservering al mogelijk vanaf 3 tot 4 maanden voor de reisdatum. Voor Eurostar zelfs 6 maanden voor de reisdatum.

Opmerking met betrekking tot de “Thalys 20 Jaar Promo”: van 21 mei tot en met 9 juni 2016 biedt Thalys een ruimer - doch niet onbeperkt - aanbod van het No-Flex tarief aan in Comfort 2 (2e klas). Het betreft een niet omwisselbaar, noch terugbetaalbaar tarief. Prijzen variëren in functie van afgelegde traject. Voorbeeld: een enkel Thalys ticket in Comfort 2 tussen Brussel en Keulen kost tegen het No-Flex tarief € 19. Tussen Brussel en Parijs kost dit € 29, alsook tussen Brussel en Amsterdam. Het overzicht van de Thalys prijzen kan u raadplegen via de Productfiches van NMBS Europe (instructies t.a.v. het verkooppersoneel).

Noot: Bestellingen op deze website houden een betalingsverplichting in. U beschikt niet over een herroepingsrecht conform artikel VI.53 van het Wetboek van economisch recht.