#content#

#content#

#content#

#content#

Graag alle verplichte velden invullen.
Kies vandaag of later.
Geen geldig e-mail formaat.
De inhoud van beide velden moet gelijk zijn.
Er mogen maximum 6 personen in totaal geselecteerd zijn.
Datum heeft niet het verwachte formaat: dd/mm/yyyy
Gelieve tenminste één ticket te selecteren.
Gelieve een geldig dossiernummer (DNR) van 7 letters in te vullen.
Vul maximum 2 karakters in.
Vul maximum 2 karakters in.
#ValidationError_PhoneSuffix#
U hebt een niet toegelaten e-mailadres opgegeven.
Ongeldig GreenPoints nummer. Verifieer het nummer van uw Greenpoints kaart.
Sluiten
Uw voorkeuren werden als volgt ingesteld:
Kies uw land en taal:
OK
Met de trein door heel Europa Thalys | Eurostar | TGV | ICE

Thalys en InterCity treintickets naar Rotterdam

Rotterdam

Reis naar het bruisende Rotterdam met Thalys en IC

Klaar om Rotterdam te ontdekken? Met de Thalys en InterCity treinen reist u rechtstreeks naar deze levendige stad.
Boek uw treinreis naar Rotterdam >
IC midweek promo

Naar de Lage Landen voor €19*

Profiteer van een citytripje naar Nederland of België: voor slechts €19* brengt InterCity u naar meerdere bestemmingen in de Lage Landen.
Koop uw ticket tot 16 april >

Breng zeker een bezoek aan de haven van Rotterdam. U hebt er keuze uit tal van excursies. Een van de toppers is een bezoek aan het Maritiem Museum. Hier komt u werkelijk alles te weten over de wereld van de zeevaart: van schaalmodellen tot kaarten én navigatie-instrumenten. Rotterdam is dan ook een paradijs voor alle zeefanaten.

Ook wie wil proeven van kunst en cultuur, vindt in Rotterdam een reeks musea en galerijen. Het Museum Boijmans van Beuningen, de Kunsthal of zelfs het Nederlands Fotomuseum zijn een bezoek waard.

RECHTSTREEKSE VERBINDINGEN NAAR ROTTERDAM MET THALYS EN INTERCITY


 • VANUIT BELGIË
  Rechtstreekse verbindingen naar Rotterdam Centraal met Thalys vanuit Brussel-Zuid en Antwerpen-Centraal of per InterCity trein vanuit Brussel (Zuid, Centraal en Noord), Brussel-Nationaal Luchthaven, Mechelen, Antwerpen-Berchem en Antwerpen-Centraal. Of met een overstap
  in Brussel-Zuid met Thalys vanuit Luik-Guillemins, of met de Belgische Spoorwegen.
  BOEK NU

 • VANUIT GROOT-BRITTANNIË
  Met een overstap in Brussel-Zuid of Lille Europe (Rijsel). Verbinding tussen Groot-Brittannië en Brussel-Zuid of Lille Europe (Rijsel) met Eurostar gevolgd door een verbinding naar Rotterdam Centraal met Thalys of per InterCity trein.
  BOEK NU

 • VANUIT FRANKRIJK
  Rechtstreekse verbindingen naar Rotterdam Centraal met Thalys vanuit Paris Nord (Parijs) en Lille Europe (Rijsel), in de winterperiode vanuit de Franse Alpen met Thalys Sneeuw of in de zomerperiode vanuit het Franse Zuiden met Thalys Zon. Of met een overstap met de Franse Spoorwegen.
  BOEK NU

 • VANUIT NEDERLAND
  Rechtstreekse verbindingen naar Rotterdam Centraal met Thalys vanuit Amsterdam Centraal en Schiphol, per InterCity trein of met de Nederlandse Spoorwegen vanuit alle grote Nederlandse stations, o.a. Amsterdam Centraal, Schiphol, Eindhoven, Den Haag en Utrecht Centraal.
  BOEK NU

 • VANUIT DUITSLAND
  Met een overstap in Utrecht Centraal, Brussel-Zuid of Amersfoort. Verbinding tussen Duitsland en Utrecht Centraal per ICE trein, gevolgd door een verbinding naar Rotterdam Centraal met de Nederlandse Spoorwegen. Verbinding tussen Duitsland en Brussel-Zuid met ICE of Thalys, gevolgd door een verbinding naar Rotterdam Centraal met Thalys of InterCity. Verbinding tussen Duitsland en Amersfoort met InterCity, gevolgd door een verbinding naar Rotterdam Centraal met de Nederlandse Spoorwegen. Of met een overstap met de Duitse Spoorwegen.
  BOEK NU

DE VOORNAAMSTE VERBINDINGEN NAAR ROTTERDAM CENTRAAL


Traject
Reistijden Enkele reis vanaf  
Brussel ⇄ Rotterdam
Rechtstreekse verbinding
1u10 € 19,30* Boek nu
Antwerpen ⇄ Rotterdam
Rechtstreekse verbinding
0u32 € 13* Boek nu
Londen ⇄ Rotterdam
Met een overstap
3u58 € 59*
Boek nu
Parijs ⇄ Rotterdam
Rechtstreekse verbinding
2u37 € 35*
Boek nu
Rijsel ⇄ Rotterdam
Rechtstreekse verbinding
1u53 € 19*
Boek nu
Keulen ⇄ Rotterdam
Met een overstap
3u09 € 19*
Boek nu
Frankfurt ⇄ Rotterdam
Met een overstap
4u26 € 29*
Boek nu
Berlijn ⇄ Rotterdam
Met een overstap
6u38 € 39*
Boek nu

UW REIS AAN BOORD VAN DE THALYS TREINEN

Met de Thalys hogesnelheidstrein reist u snel en comfortabel. Geniet van comfortabele zetels en Wi-Fi aansluiting in Comfort 1 en Comfort 2 !

Meer info over Thalys >
Thalys netwerk

Thalys Comfort 1

Wi-Fi aansluiting

Thalys Lounges

Tarieven en kortingen

UW REIS AAN BOORD VAN DE INTERCITY TREINEN


logo IC (InterCity)Verschillende InterCity en regionale treinen rijden door België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Op deze treinen moet u geen zitplaats reserveren.

Meer info over InterCity treinen >
IC netwerk

Verbindingen

Geen zitplaatsreservering

Tarieven en kortingen

Grensverkeer

THALYS TICKETS MET EBS-TOESLAG VOOR AANSLUITINGEN IN BELGIË

Voor reizigers die, voor of na hun reis met Thalys, nog een aansluiting binnen België hebben, bestaan de meeste Thalys reisformules ook met een 'Elk Belgisch Station' (EBS) toeslag van € 7 per traject in Comfort 2 en € 10 per traject in Comfort 1. Zo'n Thalys ticket met EBS-toeslag laat u toe om te reizen tussen eender welk station in België en uw Thalys vertrek- of aankomststation met de treinen van het NMBS binnenverkeer.

Meer info over de EBS-toeslag >

-
-
-
-
-
-
-
Bent u lid van het Thalys TheCard of Eurostar Frequent Traveller programma? Geef op de volgende stap het nummer van uw kaart in om punten te winnen met deze reis.
Hebt u een kortingskaart om aan een verminderd tarief te reizen? Kies de passende kaart op de volgende stap om van uw korting te genieten.
 • Hotels, appartementen en villas
 • Met klantenbeoordeling
 • Aan voordelige prijzen

hertz
(Ik heb al een Interrail Pass)

Uw eigen grenzen verleggen? Dat doet u met een Interail Pass! Doorkruis in alle vrijheid en comfort 30 landen in Europa. Ontdek snel welke Interrail Pass u het beste ligt en vertrek met de trein voor een onvergetelijk avontuur!


Met de Interrail Global Pass reist u onbeperkt door 30 Europese landen gedurende een periode naar keuze. Zet koers naar de bestemmingen van uw dromen voor een onvergetelijk avontuur!

Meer informatie over de Global Pass >

Boek nu


De Interrail One Country Pass is de beste keuze als u per trein één Europees land per keer wilt verkennen. Kies een land, bepaal uw reisperiode en u bent vertrokken voor een onvergetelijk avontuur!

Meer informatie over de One Country Pass >

Boek nu

Beschikt u over een Interrail of Eurail pass en wenst u tijdens uw rondreis aan boord van Thalys te reizen? Dan biedt Thalys u een voordelig pass-tarief aan geldig voor de meeste Thalys trajecten.

Boek nu

alert Reisinfo

Werken tussen Antwerpen en Roosendaal op 4 en 5 maart 2017: alternatieve route via Breda (vervangbus) richting Nederland

Werken tussen Antwerpen en Roosendaal op 11 en 12 maart 2017: alternatieve route via Breda (vervangbus) richting Nederland

Werken tussen Antwerpen en Roosendaal op 18 en 19 maart 2017: alternatieve route via Breda (vervangbus) richting Nederland

Werken tussen Antwerpen en Roosendaal op 25 en 26 maart 2017: alternatieve route via Breda (vervangbus) richting Nederland

Werken in Nederland op zaterdag 1 april 2017: IC Brussel-Amsterdam beperkt tot Roosendaal

Werken tussen Antwerpen en Roosendaal op 8 en 9 april 2017: alternatieve route via Breda (vervangbus) richting Nederland

Koningsdag in Nederland op donderdag 27 april: Thalys beperkt tot Schiphol

Geen treinverkeer in de Brusselse Noord-Zuid verbinding van zaterdag 29 april t.e.m. maandag 1 mei.