Nederlands
Met de trein door heel Europa Thalys | Eurostar | TGV | ICE

Reis onbeperkt door Parijs met Paris Visite

Bouche de métro parisien Art Nouveau (Guimard)

 

Met Paris Visite reist u gedurende 1, 2 of 3 opeenvolgende dagen onbeperkt in de zones 1 tot 3 van het RATP-net. Bovendien krijgt u met dit handige vervoerbewijs ook mooie kortingen aan de loketten van heel wat Parijse bezienswaardigheden.

 

Prijzen vanaf 01/02/2014
Geldigheid (zones 1 tot 3)

Volwassenen

Kinderen (4 - 11 jaar)
1 dag € 13 € 6
2 dagen € 20 € 10
3 dagen € 27 € 14

  

Waar kunt u uw kaartje Paris Visite kopen?

  • In het station: koop uw Paris Visite kaart in het station van Brussel-Zuid, Brussel-CentraalLuik Guillemins of Antwerpen Centraal.
  • Online via onze site www.nmbs-europe.com: uw bevestigingsmail kunt u omruilen voor uw kaart Paris Visite in de stations Brussel-Zuid, Brussel-Centraal, Luik Guillemins of Antwerpen Centraal.  

 

Koop uw kaart Paris Visite online >

 

 

Geldigheid

  • Met Paris Visite kunt u tijdens de geldigheidsperiode vermeld op het kaartje onbeperkt gebruikmaken van de bus, de metro, de RER en de "Transilien" van de SNCF. De kaart Paris Visite is geldig op het OPTILE-net (Oranje Kaart), het RATP-net en het SNCF-net.
  • Paris Visite is geldig in de vervoerzones 1 tot 3: Parijse binnenstad en de dichtstbijgelegen voorsteden (bv. La Défense, Le Bourget of Saint-Denis-Basilique).
  • Kinderen tussen 4 en 11 jaar kunnen gebruikmaken van de formule Paris Visite Enfant.
  • Telkens u de bus of de trein neemt, dient u uw ticket te valideren door middel van de controleapparaten. Enkel dan is uw vervoerbewijs geldig.

 

Kortingen in heel Parijs!

Op vertoon van uw kaartje Paris Visite krijgt u ook kortingen op de toegangsprijzen van heel wat bezienswaardigheden:
Arc de Triomphe, Espace Dali, Musée du Quai Branly, Panthéon, Opéra de Paris, Château de Auvers sur Oise, Château de Fontainebleau, Château de Vincennes, Musée Grévin, Cité des Sciences, Tour Montparnasse, Galeries Lafayette...

Boek nu

 
passagiers toevoegen

Vind de laagste Thalys prijzen

Nieuw: vind de laagste prijzen voor Brussel-Parijs via onze prijzenkalender
* Tenzij anders gespecificeerd gelden de vermelde prijzen steeds voor een enkele reis voor één persoon in 2e klas vanuit Brussel, op basis van een online boeking van een heen-en terugreis. Deze prijzen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en onderhevig aan specifieke voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Tip: op Thalys, TGV, Eurostar en ICE zijn de goedkoopste tarieven beperkt beschikbaar. Daarom raden wij aan om zo vroeg mogelijk op voorhand te reserveren. Voor de meeste internationale treinen is reservering mogelijk vanaf 3 maanden voor de reisdatum (voor Eurostar zelfs 4 maanden voor de reisdatum).

Noot: U beschikt niet over een herroepingsrecht in de zin van artikel 47 van de Wet van 6 april 2010 betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming.