Nederlands
Met de trein door heel Europa Thalys | Eurostar | TGV | ICE

Treintickets voor TGV® naar Disneyland®Paris

Disneyland Parijs
TGV® Familiepromo: boek uw treintickets naar Disneyland® Paris tegen een supervoordelig tarief speciaal voor gezinnen.
Vier de 20ste verjaardag van Disneyland Paris

Ga samen met al uw favoriete figuren mee op een schitterende reis door een stralend nieuwe wereld van magie, licht en kleur. En die onvergetelijke herinneringen? Die gaan uw leven lang mee.

  • Reis met TGV® naar Disneyland® Paris vanaf € 25*
  • Snelste reistijd vanuit Brussel-Zuid: 1u29
  • 6 rechtstreekse TGV®-treinen per dag vanuit
    Brussel-Zuid naar Marne la Vallée - Chessy
Boek nu
Reis met TGV®
TGVReis met TGV® tegen 300km/u naar 22 Franse steden. In 1e en 2e klas geniet u van het comfort van rijtuigen ontworpen door Christian Lacroix.

Meer info over TGV® >
TGV® netwerk

Comfortklassen

Dienstregelingen

Tarieven en kortingen

Verder dan Frankrijk

Voor reizigers die, voor of na hun reis met TGV® Brussel-Frankrijk, nog een aansluiting binnen België hebben, bestaan de meeste TGV® tarieven ook met een 'Elk Belgisch Station' (EBS) toeslag van € 7 per traject in 2e klas en € 10 per traject in 1e klas. Zo'n TGV® ticket met EBS-toeslag laat u toe om te reizen tussen eender welk station in België en Brussel-Zuid (het vertrekstation van TGV® Brussel-Frankrijk) met de treinen van het NMBS binnenverkeer. 

TGV®-tickets vanuit of naar Brussel-Zuid zijn geldig binnen de hele zone Brussel. Om u per trein binnen de zone Brussel te verplaatsen tot in (of vanuit) Brussel-Zuid hebt u dus geen "Elk Belgisch Station"-toeslag nodig: uw TGV®-ticket volstaat!

Lees alles over het "Elk Belgisch Station" ticket >
passagiers toevoegen

alert Reisinfo

TGV Brussel-Nice beperkt tot Marseille op sommige dagen tot juni

Reistijd
Brussel-Zuid
Enkele reis vanaf
*
Luchthaven Parijs CDG 1u14 € 52
Disneyland Paris 1u29 € 25
Colmar 5u43 € 86
Rijsel 34 min € 19
Lyon 3u25 € 49
Marseille 4u42 € 49
Metz 3u46 € 55
Montpellier 5u33 € 59
Parijs 1u22 € 22
Straatsburg 5u04 € 78
Alle Franse bestemmingen >
* Tenzij anders gespecificeerd gelden de vermelde prijzen steeds voor een enkele reis voor één persoon in 2e klas vanuit Brussel, op basis van een online boeking van een heen-en terugreis. Deze prijzen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en onderhevig aan specifieke voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Tip: op Thalys, TGV, Eurostar en ICE zijn de goedkoopste tarieven beperkt beschikbaar. Daarom raden wij aan om zo vroeg mogelijk op voorhand te reserveren. Voor de meeste internationale treinen is reservering mogelijk vanaf 3 maanden voor de reisdatum (voor Eurostar zelfs 4 maanden voor de reisdatum).

Noot: U beschikt niet over een herroepingsrecht in de zin van artikel 47 van de Wet van 6 april 2010 betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming.