#content#

#content#

#content#

#content#

Graag alle verplichte velden invullen.
Kies vandaag of later.
Geen geldig e-mail formaat.
De inhoud van beide velden moet gelijk zijn.
Er mogen maximum 6 personen in totaal geselecteerd zijn.
Datum heeft niet het verwachte formaat: dd/mm/yyyy
Gelieve tenminste één ticket te selecteren.
Gelieve een geldig dossiernummer (DNR) van 7 letters in te vullen.
Vul maximum 2 karakters in.
Vul maximum 2 karakters in.
#ValidationError_PhoneSuffix#
U hebt een niet toegelaten e-mailadres opgegeven.
Ongeldig GreenPoints nummer. Verifieer het nummer van uw Greenpoints kaart.
Sluiten
Uw voorkeuren werden als volgt ingesteld:
Kies uw land en taal:
OK
Met de trein door heel Europa Thalys | Eurostar | TGV | ICE

Treintickets naar Disneyland®Paris

Boek uw treinreis naar Disneyland® Paris

Met TGV® en Eurostar naar Disneyland®Paris

Ontdek de magische wereld van Disneyland®Paris. Met TGV® Brussel-Frankrijk of Eurostar spoort u bovendien snel en rechtstreeks naar Marne-la-Vallée!
Bestel uw treintickets naar Disneyland® Paris >

Bestel uw Disneyland toegangstickets online

Koop uw Disney tickets en uw verblijf online via NMBS Europe. Zo vermijdt u lange wachtrijen aan de ingang van het park!
Bestel uw Disney toegangstickets >

Ga samen met al uw favoriete figuren mee op een schitterende reis door een stralend nieuwe wereld van magie, licht en kleur.En die onvergetelijke herinneringen? Die gaan uw leven lang mee.


In Disneyland® Paris verveelt u zich geen moment. Hoe kan het ook anders met 2 attractieparken, 14 hotels, 3 golfterreinen én een Disney®Village met bars, restaurants, winkels én een discotheek?


     
      Koop uw treintickets naar Disneyland Paris

RECHTSTREEKSE VERBINDINGEN NAAR DISNEYLAND® PARIS MET TGV® EN EUROSTAR


 • VANUIT BELGIË
  Rechtstreekse verbinding naar Marne-la-Vallée - Chessy (Disneyland Parijs) met TGV® vanuit Brussel-Zuid of met een overstap met de Belgische Spoorwegen (formules met toeslag Elk Belgisch Station)
  BOEK NU

 • VANUIT GROOT-BRITTANNIË
  Rechtstreekse verbindingen naar Marne-la-Vallée - Chessy (Disneyland Parijs) met Eurostar vanuit London St Pancras International (Londen), Ashford International en Ebbsfleet of met een overstap met de binnenlandse treinen in Groot-Brittannië, boekbaar via onze website dankzij onze partner Thetrainline.com.
  BOEK NU

 • VANUIT NEDERLAND
  Met een overstap in Brussel-Zuid. Verbinding tussen Nederland en Brussel-Zuid met Thalys of per InterCity trein, gevolgd door een verbinding naar Marne-la-Vallée - Chessy (Disneyland Parijs) met TGV®
  BOEK NU

 • VANUIT DUITSLAND
  Met een overstap in Brussel-Zuid. Verbinding tussen Duitsland en Brussel-Zuid met Thalys of per ICE trein, gevolgd door een verbinding naar Marne-la-Vallée - Chessy (Disneyland Parijs) met TGV®
  BOEK NU

DE VOORNAAMSTE VERBINDINGEN NAAR DISNEYLAND® PARIS


Traject Reistijden Enkele reis vanaf  
Brussel ⇄ Disneyland® Paris
Rechtstreekse verbinding
1u30 € 25*
Boek nu
Antwerpen ⇄ Disneyland® Paris
Met een overstap
2u31 € 32* Boek nu
Luik ⇄ Disneyland® Paris
Met een overstap
2u40 € 32* Boek nu
Londen ⇄ Disneyland® Paris
Rechtstreekse verbinding
2u43 € 46,60* Boek nu
Amsterdam ⇄ Disneyland® Paris
Met een overstap
3u50 € 54* Boek nu
Rotterdam ⇄ Disneyland® Paris
Met een overstap
3u09 € 54* Boek nu
Keulen ⇄ Disneyland® Paris
Met een overstap
4u24 € 44* Boek nu

UW REIS AAN BOORD VAN DE TGV® TREINEN


TGVReis met TGV® tegen 300km/u tussen Brussel en 22 Franse steden. In 1e en 2e klas geniet u van het comfort van rijtuigen ontworpen door Christian Lacroix.

Meer info over TGV® >
TGV® netwerk

Comfortklassen

Dienstregelingen

Tarieven en kortingen

UW REIS AAN BOORD VAN DE EUROSTAR TREINEN


Met Eurostar reist u snel en confortabel. Eurostar heeft 3 verschillende reisklassen die beantwoorden aan de specifieke verwachtingen van elk type reiziger.

Meer info over Eurostar >
Eurostar netwerk

Reisklassen

Eurostar Lounges

Tarieven en kortingen

Uw voordelen

CONNECTION EN TGV® TICKETS VOOR AANSLUITINGEN IN BELGIË

Voor reizigers die, voor of na hun reis met TGV®, Brussel-Frankrijk nog een aansluiting binnen België hebben, bieden wij het "Connection"-ticket aan. Voor € 6,50 per traject in 2e klas en € 10 per traject in 1e klas, laat het “Connection” ticket u toe om te reizen tussen eender welk station in België en Brussel-Zuid (het vertrek- en aankomststation van TGV® Brussel-Frankrijk).

Meer info over de Connection tickets >

-
-
-
-
-
-
-
Bent u lid van het Thalys TheCard of Eurostar Frequent Traveller programma? Geef op de volgende stap het nummer van uw kaart in om punten te winnen met deze reis.
Hebt u een kortingskaart om aan een verminderd tarief te reizen? Kies de passende kaart op de volgende stap om van uw korting te genieten.
(Ik heb al een Interrail Pass)

Uw eigen grenzen verleggen? Dat doet u met een Interail Pass! Doorkruis in alle vrijheid en comfort 30 landen in Europa. Ontdek snel welke Interrail Pass u het beste ligt en vertrek met de trein voor een onvergetelijk avontuur!


Met de Interrail Global Pass reist u onbeperkt door 30 Europese landen gedurende een periode naar keuze. Zet koers naar de bestemmingen van uw dromen voor een onvergetelijk avontuur!

Meer informatie over de Global Pass >

Boek nu


De Interrail One Country Pass is de beste keuze als u per trein één Europees land per keer wilt verkennen. Kies een land, bepaal uw reisperiode en u bent vertrokken voor een onvergetelijk avontuur!

Meer informatie over de One Country Pass >

Boek nu

Beschikt u over een Interrail of Eurail pass en wenst u tijdens uw rondreis aan boord van Thalys te reizen? Dan biedt Thalys u een voordelig pass-tarief aan geldig voor de meeste Thalys trajecten.

Boek nu

OUIBUS, dat is prijsbewust en comfortabel reizen!

alert Reisinfo

Stakingsacties op het Belgische spoor: hinder voor het treinverkeer

Stakingsdreiging op het Belgische spoor op dinsdag 31 mei

Stations met beperkte toegang in Brussel en Antwerpen

* Tenzij anders gespecificeerd gelden de vermelde prijzen steeds voor een enkele reis voor één persoon in 2e klas vanuit Brussel, op basis van een online boeking van een heen-en terugreis. Deze prijzen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en onderhevig aan specifieke voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Tip: op Thalys, TGV®, Eurostar en ICE zijn de goedkoopste tarieven beperkt beschikbaar. Daarom raden wij aan om zo vroeg mogelijk op voorhand te reserveren. Voor de meeste internationale treinen is reservering al mogelijk vanaf 3 tot 4 maanden voor de reisdatum. Voor Eurostar zelfs 6 maanden voor de reisdatum.

Opmerking met betrekking tot de “Thalys 20 Jaar Promo”: van 21 mei tot en met 9 juni 2016 biedt Thalys een ruimer - doch niet onbeperkt - aanbod van het No-Flex tarief aan in Comfort 2 (2e klas). Het betreft een niet omwisselbaar, noch terugbetaalbaar tarief. Prijzen variëren in functie van afgelegde traject. Voorbeeld: een enkel Thalys ticket in Comfort 2 tussen Brussel en Keulen kost tegen het No-Flex tarief € 19. Tussen Brussel en Parijs kost dit € 29, alsook tussen Brussel en Amsterdam. Het overzicht van de Thalys prijzen kan u raadplegen via de Productfiches van NMBS Europe (instructies t.a.v. het verkooppersoneel).

Noot: Bestellingen op deze website houden een betalingsverplichting in. U beschikt niet over een herroepingsrecht conform artikel VI.53 van het Wetboek van economisch recht.