#content#

#content#

#content#

#content#

Graag alle verplichte velden invullen.
Kies vandaag of later.
Geen geldig e-mail formaat.
De inhoud van beide velden moet gelijk zijn.
Er mogen maximum 6 personen in totaal geselecteerd zijn.
Datum heeft niet het verwachte formaat: dd/mm/yyyy
Gelieve tenminste één ticket te selecteren.
Gelieve een geldig dossiernummer (DNR) van 7 letters in te vullen.
Vul maximum 2 karakters in.
Vul maximum 2 karakters in.
#ValidationError_PhoneSuffix#
U hebt een niet toegelaten e-mailadres opgegeven.
Ongeldig GreenPoints nummer. Verifieer het nummer van uw Greenpoints kaart.
Sluiten
Uw voorkeuren werden als volgt ingesteld:
Kies uw land en taal:
OK
Met de trein door heel Europa Thalys | Eurostar | TGV | ICE

Reserveer uw InterCity treintickets naar Den Haag

Den Haag

Reis makkelijk naar Den Haag per trein

Spoor snel met de trein naar Den Haag. Verschillende treinverbindingen zorgen voor een makkelijke bereikbaarheid met de belangrijkste Europese steden.
Boek nu uw treinreis naar Den Haag >

De aanwezigheid van de woon- en werkpaleizen van het Nederlandse Koningshuis maakt van Den Haag een koninklijke stad! Daarnaast is Madurodam, Nederland in miniatuur, een populaire toeristische attractie. En ook voor een gezellig dagje uitwaaien aan zee kunt u er terecht aan het 11 km lange strand met tal van strandpaviloens en winkeltjes.

RECHTSTREEKSE VERBINDINGEN NAAR DEN HAAG MET INTERCITY TREIN


 • VANUIT BELGIË
  Rechtstreekse verbindingen naar Den Haag HS per InterCity trein vanuit Brussel (Zuid, Centraal en Noord), Brussel-Nationaal Luchthaven, Mechelen, Antwerpen-Berchem en Antwerpen-Centraal. Of met een overstap
  in Rotterdam Centraal met Thalys vanuit Brussel-Zuid of Antwerpen-Centraal gevolgd door een verbinding naar Den Haag HS per InterCity trein of met de Nederlandse Spoorwegen.
  BOEK NU

 • VANUIT GROOT-BRITTANNIË
  Met een overstap in Brussel-Zuid. Verbinding tussen Groot-Brittannië en Brussel-Zuid met Eurostar gevolgd door een verbinding naar Den Haag HS per InterCity trein.
  BOEK NU

 • VANUIT FRANKRIJK
  Met een overstap in Brussel-Zuid of Rotterdam Centraal. Verbinding tussen Frankrijk en Brussel-Zuid met Eurostar, Thalys of TGV® gevolgd door een verbinding naar Den Haag HS per InterCity trein. Verbinding tussen Frankrijk en Rotterdam Centraal met Thalys gevolgd door een verbinding naar Den Haag HS per InterCity trein.
  BOEK NU

 • VANUIT NEDERLAND
  Rechtstreekse verbindingen naar Den Haag HS per InterCity trein of met de Nederlandse Spoorwegen vanuit alle grote Nederlandse stations, o.a. Amsterdam Centraal, Schiphol, Eindhoven, Rotterdam Centraal en Utrecht Centraal. Of met een overstap in Rotterdam Centraal met Thalys vanuit Amsterdam Centraal en Schiphol gevolgd door een verbinding naar Den Haag HS met de Nederlandse Spoorwegen.
  BOEK NU

 • VANUIT DUITSLAND
  Met een overstap in Utrecht Centraal of Amersfoort. Rechtstreekse verbindingen tussen Duitsland en Utrecht Centraal of Amersfoort met ICE of InterCity trein, gevolgd door een verbinding naar Den Haag Centraal met de Nederlandse Spoorwegen.
  BOEK NU

DE VOORNAAMSTE VERBINDINGEN NAAR DEN HAAG HS EN DEN HAAG CENTRAAL


Traject
Reistijden Enkele reis vanaf  
Brussel ⇄ Den Haag
Rechtstreekse verbinding
1u34 € 21,60* Boek nu
Antwerpen ⇄ Den Haag
Rechtstreekse verbinding
0u56 € 15,30* Boek nu
Londen ⇄ Den Haag
Met een overstap
5u13 € 60,60*
Boek nu
Parijs ⇄ Den Haag
Met een overstap
3u01 € 39,80*
Boek nu
Rijsel ⇄ Den Haag
Met een overstap
2u25 € 33,80*
Boek nu
Keulen ⇄ Den Haag
Met een overstap
3u06
€ 19*
Boek nu
Frankfurt ⇄ Den Haag
Met een overstap
4u23 € 39*
Boek nu
Berlijn ⇄ Den Haag
Met een overstap
6u54 € 39*
Boek nu

UW REIS AAN BOORD VAN DE INTERCITY TREINEN


logo IC (InterCity)Verschillende InterCity en regionale treinen rijden door België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Op deze treinen moet u geen zitplaats reserveren.

Meer info over InterCity treinen >
IC netwerk

Verbindingen

Geen zitplaatsreservering

Tarieven en kortingen

Grensverkeer
-
-
-
-
-
-
-
Bent u lid van het Thalys TheCard of Eurostar Frequent Traveller programma? Geef op de volgende stap het nummer van uw kaart in om punten te winnen met deze reis.
Hebt u een kortingskaart om aan een verminderd tarief te reizen? Kies de passende kaart op de volgende stap om van uw korting te genieten.
(Ik heb al een Interrail Pass)

Uw eigen grenzen verleggen? Dat doet u met een Interail Pass! Doorkruis in alle vrijheid en comfort 30 landen in Europa. Ontdek snel welke Interrail Pass u het beste ligt en vertrek met de trein voor een onvergetelijk avontuur!


Met de Interrail Global Pass reist u onbeperkt door 30 Europese landen gedurende een periode naar keuze. Zet koers naar de bestemmingen van uw dromen voor een onvergetelijk avontuur!

Meer informatie over de Global Pass >

Boek nu


De Interrail One Country Pass is de beste keuze als u per trein één Europees land per keer wilt verkennen. Kies een land, bepaal uw reisperiode en u bent vertrokken voor een onvergetelijk avontuur!

Meer informatie over de One Country Pass >

Boek nu

Beschikt u over een Interrail of Eurail pass en wenst u tijdens uw rondreis aan boord van Thalys te reizen? Dan biedt Thalys u een voordelig pass-tarief aan geldig voor de meeste Thalys trajecten.

Boek nu

OUIBUS, dat is prijsbewust en comfortabel reizen!

alert Reisinfo

Stakingsacties op het Belgische spoor: hinder voor het treinverkeer

Stakingsdreiging op het Belgische spoor op dinsdag 31 mei

Stations met beperkte toegang in Brussel en Antwerpen

Werken in Nederland op 4 en 5 juni: IC Brussel-Amsterdam beperkt tot Rotterdam

* Tenzij anders gespecificeerd gelden de vermelde prijzen steeds voor een enkele reis voor één persoon in 2e klas vanuit Brussel, op basis van een online boeking van een heen-en terugreis. Deze prijzen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en onderhevig aan specifieke voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Tip: op Thalys, TGV®, Eurostar en ICE zijn de goedkoopste tarieven beperkt beschikbaar. Daarom raden wij aan om zo vroeg mogelijk op voorhand te reserveren. Voor de meeste internationale treinen is reservering al mogelijk vanaf 3 tot 4 maanden voor de reisdatum. Voor Eurostar zelfs 6 maanden voor de reisdatum.

Opmerking met betrekking tot de “Thalys 20 Jaar Promo”: van 21 mei tot en met 9 juni 2016 biedt Thalys een ruimer - doch niet onbeperkt - aanbod van het No-Flex tarief aan in Comfort 2 (2e klas). Het betreft een niet omwisselbaar, noch terugbetaalbaar tarief. Prijzen variëren in functie van afgelegde traject. Voorbeeld: een enkel Thalys ticket in Comfort 2 tussen Brussel en Keulen kost tegen het No-Flex tarief € 19. Tussen Brussel en Parijs kost dit € 29, alsook tussen Brussel en Amsterdam. Het overzicht van de Thalys prijzen kan u raadplegen via de Productfiches van NMBS Europe (instructies t.a.v. het verkooppersoneel).

Noot: Bestellingen op deze website houden een betalingsverplichting in. U beschikt niet over een herroepingsrecht conform artikel VI.53 van het Wetboek van economisch recht.