Nederlands
Met de trein door heel Europa Thalys | Eurostar | TGV | ICE

Treintickets voor TGV® en Thalys naar Avignon

Met Thalys Zon naar de Provence
Avignon
TGV

In Avignon kan u door de oude straten flaneren, over de Saint-Benezet-Brug (de Pont d'Avignon) wandelen, de belangrijkste monumenten van de stad bewonderen dankzij de Promenade des Doms en op zoek gaan naar antiquairs en kunstgalerijen.

  • Reis naar Avignon: vanaf € 49* met Thalys Zon, vanaf € 59* met TGV®
  • Snelste reistijd vanuit Brussel-Zuid: 4u01 met Thalys Zon, 4u32 met TGV®
  • 3 rechtstreekse TGV® treinen per dag van Brussel-Zuid naar Avignon TGV
  • In de zomer: extra verbinding op zaterdag met Thalys Zon 
  • Nieuw sinds 15/12/2013: TER-pendeltreinen tussen Avignon TGV en Avignon Centre.
Boek nu

 

Vind de laagste prijzen tussen Brussel en Avignon via onze prijzenkalender >


De hogesnelheidslijn naar het zuiden loopt niet door de stad Avignon, maar zijdelings. Daarom ligt het (hypermoderne) station Avignon TGV op ongeveer 5 km ten zuiden van het centrum. Sinds 15 december 2013 rijden er tot 35x per dag regionale pendeltreinen tussen de stations Avignon TGV en Avignon Centre (duur van de rit: 5 min). Tickets te koop via de online winkel van TER PACA (volwassenen: € 1,60 / jongeren: € 1,20).

Reis met TGV®
TGVReis met TGV® tegen 300km/u naar 22 Franse steden. In 1e en 2e klas geniet u van het comfort van rijtuigen ontworpen door Christian Lacroix.

Meer info over TGV® >
TGV® netwerk

Comfortklassen

Dienstregelingen

Tarieven en kortingen

Verder dan Frankrijk
Reis met Thalys Zon
In de zomer rijdt Thalys Zon elke zaterdag rechtstreeks van Antwerpen en Brussel naar de Provence. Aan boord geniet u van comfort en snelheid!

Meer info over Thalys Zon >
Thalys Zon netwerk

Comfort 1

Vanuit elk Belgisch station

Dienstregelingen

Voor reizigers die, voor of na hun reis met TGV® Brussel-Frankrijk, nog een aansluiting binnen België hebben, bestaan de meeste TGV® tarieven ook met een 'Elk Belgisch Station' (EBS) toeslag van € 7 per traject in 2e klas en € 10 per traject in 1e klas. Zo'n TGV® ticket met EBS-toeslag laat u toe om te reizen tussen eender welk station in België en Brussel-Zuid (het vertrekstation van TGV® Brussel-Frankrijk) met de treinen van het NMBS binnenverkeer. 

TGV®-tickets vanuit of naar Brussel-Zuid zijn geldig binnen de hele zone Brussel. Om u per trein binnen de zone Brussel te verplaatsen tot in (of vanuit) Brussel-Zuid hebt u dus geen "Elk Belgisch Station"-toeslag nodig: uw TGV®-ticket volstaat!

Lees alles over het "Elk Belgisch Station" ticket >
passagiers toevoegen

alert Reisinfo

TGV Brussel-Nice beperkt tot Marseille op sommige dagen tot juni

Zuiden van Frankrijk

Reistijd
Brussel-Zuid
Enkele reis vanaf
*
Aix-en-Provence 4u25 € 49
Antibes 7u56 € 59
Avignon 4u01 € 49
Cannes 7u45 € 59
Marseille 4u42 € 49
Montpellier 5u33 € 59
Nice 8u16 € 59
Nîmes 4u59 € 59
Perpignan 7u23 € 59
Saint-Raphaël 7u20 € 59
Valence 3u27 € 49
* Tenzij anders gespecificeerd gelden de vermelde prijzen steeds voor een enkele reis voor één persoon in 2e klas vanuit Brussel, op basis van een online boeking van een heen-en terugreis. Deze prijzen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en onderhevig aan specifieke voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Tip: op Thalys, TGV, Eurostar en ICE zijn de goedkoopste tarieven beperkt beschikbaar. Daarom raden wij aan om zo vroeg mogelijk op voorhand te reserveren. Voor de meeste internationale treinen is reservering mogelijk vanaf 3 maanden voor de reisdatum (voor Eurostar zelfs 4 maanden voor de reisdatum).

Noot: U beschikt niet over een herroepingsrecht in de zin van artikel 47 van de Wet van 6 april 2010 betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming.