Nederlands
Met de trein door heel Europa Thalys | Eurostar | TGV | ICE

Treintickets en info over onze treinbestemmingen

Share |
Parijs Frankrijk
1u22 Parijs
€ 22* Enkele reis
vanaf
Londen
2u01 Londen
€ 44* Enkele reis
vanaf
Amsterdam
1u50 Amsterdam
€ 29* Enkele reis
vanaf
Keulen Dom
1u47 Keulen
€ 19* Enkele reis
vanaf
Toon meer topbestemmingen show more

NMBS Europe biedt u meer dan 1000 treinbestemmingen in Europa die u gewoon online kan reserveren. Wij helpen u alvast op weg met een selectie van onze populairste bestemmingen.

 

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw volgende citytrip naar Amsterdam, Londen, Parijs of één van onze andere internationale topbestemmingen? Surf dan naar MyCityguide en stel uw eigen reisgids samen met de leukste ideeën!
passagiers toevoegen

letterNieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en promoties.

Inschrijven
* Tenzij anders gespecificeerd gelden de vermelde prijzen steeds voor een enkele reis voor één persoon in 2e klas vanuit Brussel, op basis van een online boeking van een heen-en terugreis. Deze prijzen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en onderhevig aan specifieke voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Tip: op Thalys, TGV, Eurostar en ICE zijn de goedkoopste tarieven beperkt beschikbaar. Daarom raden wij aan om zo vroeg mogelijk op voorhand te reserveren. Voor de meeste internationale treinen is reservering mogelijk vanaf 3 maanden voor de reisdatum (voor Eurostar zelfs 4 maanden voor de reisdatum).

Noot: U beschikt niet over een herroepingsrecht in de zin van artikel 47 van de Wet van 6 april 2010 betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming.