Nederlands
Met de trein door heel Europa Thalys | Eurostar | TGV | ICE

Hoe kunnen wij u helpen?

Contact Center

NMBS Europe Contact Center

Voor reizen naar Frankrijk, Nederland, Duitsland, Groot Brittannië, Zwitserland en Oostenrijk. Info en reservering via +32 (0)70 79 79 79 (€ 0,30/min.).

Lees meer
Special Products

Contact Center Special Products

Voor tickets en reispassen voor verdere bestemmingen in Europa en de wereld. Info en reservering via +32 (0)70 79 79 70 (€ 0,30/min.).

Lees meer
Groepen trein

Groepsreserveringen

Reist u met een groep van 10 personen of meer? Bel onze dienst Groepsreserveringen via +32 (0)70 79 79 81 (€ 0,30/min.).

Lees meer
Service Clientèle

Klantendienst

Hebt u opmerkingen of suggesties over een reis die u hebt afgelegd? Wij willen het graag van u horen!

Lees meer

Stuur ons uw bericht:

passagiers toevoegen

letterNieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en promoties.

Inschrijven

site De extra's van MyTrain

 

• Bewaar uw reisvoorkeuren
• Pas uw gegevens aan
• Bekijk uw reisdossiers
• Annuleer uw reserveringen online 

* Tenzij anders gespecificeerd gelden de vermelde prijzen steeds voor een enkele reis voor één persoon in 2e klas vanuit Brussel, op basis van een online boeking van een heen-en terugreis. Deze prijzen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en onderhevig aan specifieke voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Tip: op Thalys, TGV, Eurostar en ICE zijn de goedkoopste tarieven beperkt beschikbaar. Daarom raden wij aan om zo vroeg mogelijk op voorhand te reserveren. Voor de meeste internationale treinen is reservering mogelijk vanaf 3 maanden voor de reisdatum (voor Eurostar zelfs 4 maanden voor de reisdatum).

Noot: U beschikt niet over een herroepingsrecht in de zin van artikel 47 van de Wet van 6 april 2010 betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming.