Nederlands
Met de trein door heel Europa Thalys | Eurostar | TGV | ICE

Informatie, vragen, suggesties? - Contacteer NMBS Europe!

Contact Center

NMBS Europe Contact Center

Voor info, reservering, omwisseling en annulering van uw tickets voor internationale treinreizen in Europa. Bel naar +32 (0)70 79 79 79 (€ 0,30/min.), 7/7 dagen.

Meer over het NMBS Europe Contact Center
Special Products

Contact Center Special Products

Voor bijzondere tickets en reispassen voor verdere bestemmingen in Europa en in de wereld (VS, Japan, Australië...). +32 (0)70 79 79 70 (€ 0,30/min.), van maandag tot vrijdag.

Meer over ons Contact Center Special Products
Groepen trein

Internationale groepsreserveringen

Bel onze dienst Groepsreserveringen voor reizen naar het buitenland met min. 10 personen. +32 (0)70 79 79 81 (€ 0,30/min.), van maandag tot vrijdag.

Meer over internationale groepsreserveringen
Service Clientèle

NMBS Europe Klantendienst

Hebt u opmerkingen, klachten of suggesties over de dienstverlening van NMBS Europe of over een internationale reis die u hebt afgelegd? Stuur een brief of uw bericht naar onze Klantendienst.

Meer over de NMBS Europe Klantendienst

Stuur ons uw bericht:

passagiers toevoegen

letterNieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en promoties.

Inschrijven

site De extra's van MyTrain

 

• Bewaar uw reisvoorkeuren
• Pas uw gegevens aan
• Bekijk uw reisdossiers
• Annuleer uw reserveringen online 

* Tenzij anders gespecificeerd gelden de vermelde prijzen steeds voor een enkele reis voor één persoon in 2e klas vanuit Brussel, op basis van een online boeking van een heen-en terugreis. Deze prijzen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en onderhevig aan specifieke voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Tip: op Thalys, TGV, Eurostar en ICE zijn de goedkoopste tarieven beperkt beschikbaar. Daarom raden wij aan om zo vroeg mogelijk op voorhand te reserveren. Voor de meeste internationale treinen is reservering mogelijk vanaf 3 maanden voor de reisdatum (voor Eurostar zelfs 4 maanden voor de reisdatum).

Noot: U beschikt niet over een herroepingsrecht in de zin van artikel 47 van de Wet van 6 april 2010 betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming.