Nederlands
Met de trein door heel Europa Thalys | Eurostar | TGV | ICE

Informatie, vragen, suggesties? Contacteer NMBS Europe!

Contact Center

NMBS Europe Contact Center

Voor reizen naar Frankrijk, Nederland, Duitsland, Groot Brittannië, Zwitserland en Oostenrijk. Info en reservering via +32 (0)70 79 79 79 (€ 0,30/min.).

Meer info
Special Products

Contact Center Special Products

Voor tickets en reispassen voor verdere bestemmingen in Europa en de wereld. Info en reservering via +32 (0)70 79 79 70 (€ 0,30/min.).

Meer info
Social Media

Social Media

Voor vragen en opmerkingen over uw reis of reservering, info over onze promoties en voor het raadplegen van de dienstregelingen.

Meer info
Groepen trein

Internationale groepsreserveringen

Reist u met een groep van 10 personen of meer? Bel onze dienst Groepsreserveringen via +32 (0)70 79 79 81 (€ 0,30/min.).

Meer info
Service Clientèle

NMBS Europe Klantendienst

Hebt u opmerkingen of suggesties over een reis die u hebt afgelegd? Wij willen het graag van u horen!

Meer info

Stuur ons uw bericht:

passagiers toevoegen

letterNieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en promoties.

Inschrijven

site De extra's van MyTrain

 

• Bewaar uw reisvoorkeuren
• Pas uw gegevens aan
• Bekijk uw reisdossiers
• Annuleer uw reserveringen online 

* Tenzij anders gespecificeerd gelden de vermelde prijzen steeds voor een enkele reis voor één persoon in 2e klas vanuit Brussel, op basis van een online boeking van een heen-en terugreis. Deze prijzen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en onderhevig aan specifieke voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Tip: op Thalys, TGV, Eurostar en ICE zijn de goedkoopste tarieven beperkt beschikbaar. Daarom raden wij aan om zo vroeg mogelijk op voorhand te reserveren. Voor de meeste internationale treinen is reservering mogelijk vanaf 3 maanden voor de reisdatum (voor Eurostar zelfs 4 maanden voor de reisdatum).

Noot: U beschikt niet over een herroepingsrecht in de zin van artikel 47 van de Wet van 6 april 2010 betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming.